Lofoten Seafari - Lofoten-ribsafari - lofoten-ribsafari - Rib - rib - Ribsafari -  ribsafari - Rib safari - rib safari - Rib Svolvær - rib Svolvær - Svolvær - svolvær - lofotnatur - ørn - Ørn - ørnesafari - Ørnesafari -

Opplev Lofoten fra havet. Vi tilbyr pakketurer og skreddersydde turer med RIB. Trollfjorden er et populært sted å besøke med rib. Bli med på en uforglemmelig reise gjennom det beste Lofoten har å by på av natur og kultur.

Avgang fra: Svolvær, men vi henter gjerne passasjerer andre plasser etter ønske.

Lofoten Seafari holder til i Svolvær i Lofoten. Vi er et seriøst og tilpasningsdyktig RIB- selskap som holder åpent for gruppeturer og individuell påmelding (sommerhalvåret). Våre båtførere er solide guider med god lokalkunnskap. Alle har høyere nautisk utdannelse og lang erfaring på havet.

Vi har stor fokus på sikkerhet på våre turer. Vi kjenner farvannet rundt om i Lofoten meget godt. 

Før avreise har vi gjennomgang av sikkerhetsrutiner, og passasjerer blir utstyrt med personlig påbudt redningsutstyr. Det blir utdelt flyte/varmedress, redningsvest og briller. Lue og hansker blir utdelt etter behov. Passasjerer anmodes om å ha varmt undertøy og varme sko ved oppmøte før tur.

Lofoten Seafari © 2019